Sporda sınırın dışından haberler

Dünyadan spor haberleri

12/09/2020 Süper ligden haber telgraf için yorumlar kapalı Views: 692 Medya

Süper ligden haber telgraf

Emre Belözoğlu’nun 2 forvet transferi yapacaklarını söylediğini belirten Tümer Metin, “Emre geldi, masamıza oturdu. Sohbet ettik, dertleştik, bilgi akışı oldu aramızda. Onun müsaadesiyle anlatabileceğim şekilde şöyle; Büyük bir ihtimalle Muriqi gitti ağabey dedi, 5-6 milyon euroluk bir transfer yapabilme kaynağı elde edeceğiz dedi. 3’te biri oluyor gelirin. Ben de Muriqi olsa bile bir santrfor lazım dedim. Bir tane 30 yapacak, arkasından da 15 yapacak 2 tane santrfor, 3. haftaya kalmadan takıma monte edeceğiz, oyuncular hazır abi dedi. İsmi söyledi, bence de 30 golü rahat atar. Ben gidin Gomis’i alın Arabistan’dan, o olmaz ağabey dedi.” diye konuştu.

Beşiktaş, her konuda anlaşma sağladığı Josef de Souza’yı yarın özel jetle İstanbul’a getirilecek. Beşiktaş’a imza atması beklenen Josef de Souza, Instagram profil fotoğrafını Beşiktaş formalı bir görsel yaptı.

Beşiktaş Kulübü, Teknik Direktör Sergen Yalçın’ın koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıkladı.

Trabzonspor, milli maç sonrası Trabzon’a gelmeyen Alexander Sörloth için Alman ekibi Leipzig’den teklif geldiğini duyurdu.

Eski hakem Deniz Çoban’ın yaptığı açıklamaya göre bu hafta görevli olan 3 hakemin Covid-19 testi pozitif çıktı.

Trabzonspor Yönetimi, Beşiktaş maçı öncesi yaşanan Alexander Sörloth krizi sonrası olağanüstü toplantıya girdi.

Beşiktaş, Trabzonspor maçı kamp kadrosunu açıkladı. Kadroda N’Koudou ile yeni transfer Montero yer almadı.

Galatasaray’da takımdan gönderilmesi gündemde olan Younes Belhanda ile ilgili olarak yeni gelişmeler yaşanıyor. Faslı 10 numaranın 3 farklı ülkeden talibi var.

Süper Lig’in yeni ekibi Karagümrük, ilk maçında Yeni Malatyaspor’u 3-0 gibi net bir skorla mağlup etti.

Süper Lig’in açılış haftasında Alanyaspor, deplasmanda Sivasspor’u 2-0 mağlup etti ve sezona 3 puanla başladı.

Süper Lig ekiplerinden Göztepe, transfer çalışmalarını sürdürürken gözünü Beşiktaşlı Lens’e dikti. İzmir ekibi Hollandalı yıldız için teklifini sundu.

Comments are closed.