Çin’e yatırım yapmak isteyenlere analiz

Balıkesir’in Marmara sahilleri değer kazanacak

16/09/2020 16 Eylül ekonomiden başlıklar için yorumlar kapalı Views: 355 Ekonomi

16 Eylül ekonomiden başlıklar

Zambiya’nın Ankara Büyükelçisi Türkiye çıkışıyla dikkat çekti ‘ Zambiya ekonomisinde son yıllarda Çin ve Hindistan gibi güçlü ekonomilerin yoğun etkinliği söz konusu. Türkiye’yi bir ekonomik güç olarak Zambiya’ya davet ediyoruz. Türk özel sektörünün gücünü ülkemizde görmek isteriz.’ açıklamasında bulundu.

Dünya Sağlık Örgütü tarafından, trans yağın tedarik zincirinden tümden kaldırılması hakkındaki yıllık raporda Brezilya, Türkiye ve Nijerya’da yeni kabul edilen veya uygulamaya konulan yeni politika önlemlerinin tümünün, DSÖ’nün en iyi uygulama politikaları kriterlerini karşıladığı vurgulandı.

Türkiye’deki firmaların bilançolarına göre toplam aktif büyüklükleri geçen yıl 8 trilyon 591 milyar 115 milyon lira olarak hesaplandı.

Ünlü Amerikalı yatırımcı Jim Rogers, altın fiyatlarındaki yükselişin bir anlamda riskli olduğunu ve böyle durumların balon olma ihtimalini de doğurduğunu ifade etti.

Londra finans merkezinin binlerce çalışanı ofise geri dönme çabalarını hızlandırdı. Ancak çalışanların büyük bir çoğunluğu ofise dönmek istemiyor.

Tarım alanı vasfını kaybetmeye yüz tutmuş alanların tekrar tarıma kazandırılması amacıyla uygulamaya konulan Sürdürülebilir Arazi Yönetimi ve İklim Dostu Tarım Projesinin meyvelerini vermeye başladığını belirten Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli “ Verimimiz yaklaşık yüzde 26 arttı” diye konuştu.

Comments are closed.