Dünyadan spor haberleri

Gerçekten Ersin Düzen’in o parayı aldığına inanan oldu mu?

23/09/2020 Futbol dünyasından hap gibi haberler için yorumlar kapalı Views: 773 Medya

Futbol dünyasından hap gibi haberler

Beşiktaş Yardımcı Antrenörü Murat Şahin ve futbolcu Bernard Mensah, UEFA Avrupa Ligi 3. Eleme Turu’nda perşembe günü Portekiz temsilcisi Rio Ave ile yapacakları maç öncesi BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde basın toplantısı düzenledi.

“Maça atanan Ali Palabıyık çok tartışılıyor, sizin görüşünüz nedir?” sorusuna yanıt veren Abdurrahim Albayrak  “Maçtan önce hakem polemiğine girmek istemiyorum. Derbi öncesi hemen hakemleri masaya yatırmanın bir anlamı yok. Artık Türk futbolu için beyaz sayfa açma zamanı geldi. Hakem polemiğine girmek istemiyorum” dedi.

Süper Lig’de 3’üncü hafta maçında pazartesi günü deplasmanda Fraport Tav Antalyaspor’la karşı karşıya gelecek Yukatel Denizlispor, Galatasaraylı Jimmy Durmaz transferinde sona yaklaştı.

Serdar Aziz’in menajeri, Fenerbahçe’den şu ana kadar kendilerine hiçbir bilgilendirme gelmediğini vurgulayarak, “Fenerbahçe kulübünden bize hiçbir bilgi gelmedi; dolayısıyla Serdar Aziz için çıkan haberlerin bizim için bir anlamı yok. Serdar Aziz çok iyi bir profesyoneldir ve hem sportif hem de psikolojik olarak her zaman çok dayanıklıdır; bu çıkan haberlerden asla etkilenmez” dedi.

Süper Lig’in 3’üncü haftasında oynanacak Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde Ali Palabıyık düdük çalacak.

Samatta’nım Aston Villa’dan ayrılmak istemediği iddialarının gerçek olmadığını ifade eden Mzee Samatta, “Oğlum ile konuşuyorum ve bana Fenerbahçe’den, Beşiktaş’tan, Galatasaray’dan hatta West Bromwich Albion’dan teklif almadığını söyledi. Hiçbir takım, oğlumla konuşmadı ve hatta Aston Villa ile bu konuda bir iletişime geçilmedi” dedi.

UEFA, 2019-2020 sezonunda “Avrupa’da Yılın Futbolcusu” ödülü için Kevin De Bruyne, Robert Lewandowski ve Manuel Neuer’in aday gösterildiğini duyurdu.

Santrafor transferi için çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, eski golcüsü Aboubakar’ı yeniden kadrosuna katmak üzere.

Comments are closed.