Berat Albayrak 12 Eylül paylaşımı

Çamlıca’da antensiz yeni dönem başlıyor

12/09/2020 Yeni müjde ne kadar yakın? için yorumlar kapalı Views: 604 Ekonomi

Yeni müjde ne kadar yakın?

Bakan Dönmez “İki yıl önce Cumhurbaşkanımızın talimatlarıyla siparişini verdiğimiz Türkiye’nin yeni Yüzer Depolama ve Yeniden Gazlaştırma Gemisi, yıl sonunda inşallah Türkiye’de olacak. Cumhurbaşkanımız, gemimize ‘Ertuğrul Gazi’ ismini verdiler” dedi.

Ayrıca Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Dönmez, sondaj çalışmaları konusunda, “Karadeniz’den ve Doğu Akdeniz’den yeni müjdeler alacağımız günler yakındır.” dedi.

Tarihlerini masum halkların kanlarıyla yazanlar bugün yenemeyeceklerini anladıkları ülkelerle ve liderleriyle; tehditlerle, şantajlarla, manipülasyonlarla ahlaksız bir mücadele içerisindeler. Doğu Akdeniz’de hiçbir hakkı ve hukuku olmayan bölge dışı aktörlerin, birlik içerisinde liderlik oynama hevesleri eğer sorumsuzca davranışlara neden olursa elbette bunun karşılığını alırlar. Doğu Akdeniz’de kimse ateşle oynamasın. Kamuoylarını kendi yalanlarına inandırmak için her gün Türkiye ile ilgili zehirlerini kusmaktan imtina etmiyorlar. Olayı hukuk bağlamından çıkarıp siyasileştirmek için tarihi bir nefret aracı olarak kullanıyorlar. Oysaki bu tarihi en iyi siz bilirsiniz. Geldiğiniz gibi gitmeyi en iyi siz bilirsiniz. En zor zamanda dahi bu millet bağrından Sütçü İmamlar, Nene Hatunlar, Kara Fatmalar çıkarır da sizin zilletinize asla boğun eğmez.”

Comments are closed.