Yeni müjde ne kadar yakın?

Servis ücretleri ve yemek paraları nasıl geri alınır?

12/09/2020 Çamlıca’da antensiz yeni dönem başlıyor için yorumlar kapalı Views: 481 Ekonomi

Çamlıca’da antensiz yeni dönem başlıyor

ARTIK ÇAMLICA’DA ANTEN GÖRMEYECEĞİZ”

Kule’nin yapımında çevre düzenlemesi ile son rötuşların kaldığını belirten Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu,, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Bu haftadan itibaren de Çamlıca’yı kaplayan antenleri kaldırmaya başlayacağız. Hedefimiz, en kısa sürede Çamlıca’daki tüm antenleri de temizlemek. 2021 yılından itibaren artık Çamlıca’da anten görmeyeceğiz. Ayrıca bu yılın sonuna kadar yedek kuleyi de yaparak hizmete alacağız. Böylece yayınların hiçbir şekilde kesilmemesini de garanti altına almış olacağız.”

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Küçük Çamlıca Kulesi’nin 369 metre yapısal yüksekliği ile fonksiyon açısından yeni bir TV ve radyo kulesi olmaktan öte İstanbul için de simge bir yapı niteliği taşıyacağı değerlendirmesinde bulundu.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Küçük Çamlıca Kulesi’nde yapılan ikinci yayın testlerinin tam başarıyla tamamlandığını belirterek, “99 radyonun aynı anda gerçek yayın testleri yapıldı ve tüm radyoların testleri başarı ile gerçekleştirildi” dedi.

Comments are closed.